Nutriční hodnoty (Květák s červenou řepou, fazolkami a vejcem s brokolicovo-rajčatovo-žampionovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 735 kJ / 176 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,04 g |
Tuky | 8,06 g |
– nasycené | 1,90 g |
– nenasycené | 3,80 g |
–– mononenasycené | 2,84 g |
–– polynenasycené | 0,96 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 6,09 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 116 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 8,05 g |
– cukry | 5,13 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
1/4 1/4 květáku | Květák čerstvý | |
10 10 fazolových lusků | Fazolky čerstvé | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/4 1/4 brokolice | Brokolice čerstvá | 125 g |
1 1 velké rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1 1 žampion | Žampion čerstvý | |
malá cibule | Cibule čerstvá | |
pórek | Pórek čerstvý | |
olivový olej | Olej olivový | |
tymián | Tymián sušený | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |