Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ztracené vejce na štěrbáku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 308 kJ /
791 kcal
Bílkoviny42,59 g
– z toho živočišné bílkoviny35,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,34 g
Tuky54,37 g
– nasycené14,64 g
– nenasycené30,15 g
–– mononenasycené23,53 g
–– polynenasycené6,62 g
––– omega 31,03 g
Vláknina13,48 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 658 mg
Sůl1,44 g
Sacharidy26,42 g
– cukry2,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
15 g 15 g slaniny Špek 15 g
1 PL 1 PL oleje Olej řepkový 11 ml
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
250 g 250 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 250 g
7 PL 7 PL bílého vinného octa Ocet vinný bílý 105 ml
1 hlávka 1 hlávka štěrbáku
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.