Nutriční hodnoty (Ztracené vejce na štěrbáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 308 kJ / 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,34 g |
Tuky | 54,37 g |
– nasycené | 14,64 g |
– nenasycené | 30,15 g |
–– mononenasycené | 23,53 g |
–– polynenasycené | 6,62 g |
––– omega 3 | 1,03 g |
Vláknina | 13,48 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 658 mg |
Sůl | 1,44 g |
Sacharidy | 26,42 g |
– cukry | 2,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
15 g 15 g slaniny | Špek | 15 g |
1 PL 1 PL oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
250 g 250 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 250 g |
7 PL 7 PL bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 105 ml |
1 hlávka 1 hlávka štěrbáku | ||
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |