Nutriční hodnoty (Křidýlka marinovaná v balzamikové redukci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 353 kJ / 1 996 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 164,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 163,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,16 g |
Tuky | 138,86 g |
– nasycené | 39,81 g |
– nenasycené | 90,55 g |
–– mononenasycené | 64,38 g |
–– polynenasycené | 26,17 g |
––– omega 3 | 1,90 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 1,41 g |
Sůl | 3,50 g |
Sacharidy | 22,30 g |
– cukry | 1,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg kuřecích křidélek | Kuře křídlo | 1000 g |
2 lžíce 2 lžíce balsamica | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
citronový pepř | Pepř černý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |