Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křidýlka marinovaná v balzamikové redukci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 353 kJ /
1 996 kcal
Bílkoviny164,16 g
– z toho živočišné bílkoviny163,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,16 g
Tuky138,86 g
– nasycené39,81 g
– nenasycené90,55 g
–– mononenasycené64,38 g
–– polynenasycené26,17 g
––– omega 31,90 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 450 mg
Sodík 1,41 g
Sůl3,50 g
Sacharidy22,30 g
– cukry1,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg kuřecích křidélek Kuře křídlo 1000 g
2 lžíce 2 lžíce balsamica Ocet balsamikový bílý 40 ml
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
citronový pepř Pepř černý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.