Nutriční hodnoty (Pikantní omáčka k černé zvěřině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 205 kJ / 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,04 g |
Tuky | 1,66 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 1,43 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 0,43 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 1,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 69 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 27,00 g |
– cukry | 13,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžíce 2 lžíce rybízové zavařeniny | Marmeláda z černého rybízu | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce malinové zavařeniny | Marmeláda malinová | |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
8 kuliček 8 kuliček roztlučeného jalovce | Jalovec sušený | |
250 ml 250 ml červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |