Nutriční hodnoty (Hráškový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 579 kJ / 1 572 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,84 g |
Tuky | 127,92 g |
– nasycené | 64,05 g |
– nenasycené | 49,28 g |
–– mononenasycené | 42,85 g |
–– polynenasycené | 6,43 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 3,46 g |
Cholesterol | 1,81 g |
Sodík | 602 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 45,70 g |
– cukry | 2,08 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g čerstvého nebo mraženého hrášku | ||
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
50 g 50 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
anglická slanina | Anglická slanina | |
může být i strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
opražená sezamová semínka | Sezam loupaný |