Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hráškový nákyp)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 579 kJ /
1 572 kcal
Bílkoviny58,62 g
– z toho živočišné bílkoviny52,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,84 g
Tuky127,92 g
– nasycené64,05 g
– nenasycené49,28 g
–– mononenasycené42,85 g
–– polynenasycené6,43 g
––– omega 30,47 g
Vláknina3,46 g
Cholesterol 1,81 g
Sodík 602 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy45,70 g
– cukry2,08 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g čerstvého nebo mraženého hrášku
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
50 g 50 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 50 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 2 vejce natvrdo Vejce slepičí 140 g
anglická slanina Anglická slanina
může být i strouhaný sýr Sýr kravský tvrdý 30%
opražená sezamová semínka Sezam loupaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.