Nutriční hodnoty (Zeleninová polévka s cizrnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 6 605 kJ / 1 579 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 89,86 g |
Tuky | 25,27 g |
– nasycené | 4,00 g |
– nenasycené | 21,70 g |
–– mononenasycené | 7,63 g |
–– polynenasycené | 14,07 g |
––– omega 3 | 0,66 g |
Vláknina | 158,84 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 408 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 169,67 g |
– cukry | 17,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
3 3 mladé cibulky i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
kousek kousek bílé ředkve | Ředkev bílá čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
3-4 3-4 brambory | Brambor zimní | 175 g |
1 konzerva 1 konzerva cizrny | Cizrna | 400 g |
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1500 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový |