Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninová polévka s cizrnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie6 605 kJ /
1 579 kcal
Bílkoviny89,86 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny89,86 g
Tuky25,27 g
– nasycené4,00 g
– nenasycené21,70 g
–– mononenasycené7,63 g
–– polynenasycené14,07 g
––– omega 30,66 g
Vláknina158,84 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 408 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy169,67 g
– cukry17,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
3 3 mladé cibulky i s natí Cibulka jarní čerstvá
kousek kousek bílé ředkve Ředkev bílá čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
3-4 3-4 brambory Brambor zimní 175 g
1 konzerva 1 konzerva cizrny Cizrna 400 g
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1500 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.