Nutriční hodnoty (Hovězí játra na paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 565 kJ / 1 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 102,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,38 g |
Tuky | 73,33 g |
– nasycené | 29,01 g |
– nenasycené | 39,85 g |
–– mononenasycené | 18,31 g |
–– polynenasycené | 21,54 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 7,33 g |
Cholesterol | 1,62 g |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,26 g |
Sacharidy | 58,46 g |
– cukry | 13,72 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hovězích jater | Játra hovězí | 500 g |
2 - 3 lžíce 2 - 3 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 27.5 ml |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžičky 2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
4 lžičky 4 lžičky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 20 g |
200 g 200 g smetany 30% | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
1 1 bujón | Bujón hovězí | 10 g |