Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí játra na paprice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 565 kJ /
1 330 kcal
Bílkoviny107,34 g
– z toho živočišné bílkoviny102,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,38 g
Tuky73,33 g
– nasycené29,01 g
– nenasycené39,85 g
–– mononenasycené18,31 g
–– polynenasycené21,54 g
––– omega 30,30 g
Vláknina7,33 g
Cholesterol 1,62 g
Sodík 1,12 g
Sůl2,26 g
Sacharidy58,46 g
– cukry13,72 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hovězích jater Játra hovězí 500 g
2 - 3 lžíce 2 - 3 lžíce slunečnicového oleje Olej slunečnicový 27.5 ml
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 lžičky 2 lžičky sladké papriky Paprika červená sušená 2 g
4 lžičky 4 lžičky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 20 g
200 g 200 g smetany 30% Smetana kravská sladká 12% 200 ml
1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 5 g
1 1 bujón Bujón hovězí 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.