Nutriční hodnoty (Letní zeleninová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 969 kJ / 232 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 1,00 g |
– nasycené | 0,16 g |
– nenasycené | 0,61 g |
–– mononenasycené | 0,33 g |
–– polynenasycené | 0,28 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 10,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 135 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 44,50 g |
– cukry | 8,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
½ pórku | Pórek čerstvý | |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
¼ květáku | Květák čerstvý | |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |