Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Letní zeleninová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie969 kJ /
232 kcal
Bílkoviny6,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky1,00 g
– nasycené0,16 g
– nenasycené0,61 g
–– mononenasycené0,33 g
–– polynenasycené0,28 g
––– omega 30,02 g
Vláknina10,35 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 135 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy44,50 g
– cukry8,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
½ pórku Pórek čerstvý
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
¼ květáku Květák čerstvý
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
1 lžička 1 lžička kari Kari 5 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.