Nutriční hodnoty (Hraběnčiny řezy s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 14 155 kJ / 3 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,75 g |
Tuky | 40,63 g |
– nasycené | 9,85 g |
– nenasycené | 20,35 g |
–– mononenasycené | 12,40 g |
–– polynenasycené | 7,95 g |
––– omega 3 | 0,57 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 128 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 677,53 g |
– cukry | 365,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 změklá Hera | Margarín | |
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
12 dkg 12 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 120 g |
45 dkg 45 dkg hl. mouky | Mouka pšeničná hladká | 450 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
2 2 měkké tvarohy ve vaničce (500 g) | Tvaroh polotučný | |
trocha trocha mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru (dle chuti) | Cukr bílý | 62.5 g |
16 dkg 16 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 160 g |