Nutriční hodnoty (Lilek s vepřovým masem na asijský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 032 kJ / 486 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,63 g |
Tuky | 9,52 g |
– nasycené | 2,24 g |
– nenasycené | 5,05 g |
–– mononenasycené | 3,76 g |
–– polynenasycené | 1,28 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 15,28 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 565 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 37,85 g |
– cukry | 13,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 menší lilky | Lilek čerstvý | |
250 g 250 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 250 g |
1-2 1-2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 225 g |
1 svazek 1 svazek jarních cibulek | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
1 lžička 1 lžička koření pěti vůní | Koření pěti vůní | 5 g |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
1 lžíce 1 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
olej | Olej řepkový | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |