Nutriční hodnoty (Rib eye steak s omáčkou z pečeného česneku (medium - medium rare))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 365 kJ / 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,40 g |
Tuky | 16,86 g |
– nasycené | 10,83 g |
– nenasycené | 5,13 g |
–– mononenasycené | 4,50 g |
–– polynenasycené | 0,63 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 78 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 32,70 g |
– cukry | 7,50 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vysoký hovězí roštěnec (upravený na steaky cca 2-3 cm vysoké) | Hovězí roštěnec | |
1 palice 1 palice česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
pár lístků lístků šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
nakládaný zelený pepř (kdo nemá rád, lze vynechat) | Pepř zelený sterilovaný | |
kousek kousek másla (na potření steaku) | Máslo kravské | |
cca 150 ml cca 150 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
hrubozrnná sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř (čerstvě) | Pepř černý mletý |