Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rib eye steak s omáčkou z pečeného česneku (medium - medium rare))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 365 kJ /
326 kcal
Bílkoviny9,60 g
– z toho živočišné bílkoviny4,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,40 g
Tuky16,86 g
– nasycené10,83 g
– nenasycené5,13 g
–– mononenasycené4,50 g
–– polynenasycené0,63 g
––– omega 30,15 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 78 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy32,70 g
– cukry7,50 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vysoký hovězí roštěnec (upravený na steaky cca 2-3 cm vysoké) Hovězí roštěnec
1 palice 1 palice česneku Česnek čerstvý 90 g
pár lístků lístků šalvěje Šalvěj čerstvá
nakládaný zelený pepř (kdo nemá rád, lze vynechat) Pepř zelený sterilovaný
kousek kousek másla (na potření steaku) Máslo kravské
cca 150 ml cca 150 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 150 ml
hrubozrnná sůl Sůl mořská
mletý pepř (čerstvě) Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.