Nutriční hodnoty (Masové placičky s patizonem, syrečkem a ostrým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 443 kJ / 1 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 121,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,46 g |
Tuky | 30,88 g |
– nasycené | 6,98 g |
– nenasycené | 16,78 g |
–– mononenasycené | 13,46 g |
–– polynenasycené | 3,33 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 15,24 g |
Cholesterol | 522 mg |
Sodík | 2,69 g |
Sůl | 6,39 g |
Sacharidy | 64,90 g |
– cukry | 13,50 g |
––– laktóza | 1,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g mletého vepřového masa (nebo kuřecího masa) | Vepřová plec | 400 g |
1 svazek 1 svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvý mletý pepř | Pepř černý mletý | |
nasekaný libeček | Libeček čerstvý | |
1 balíček 1 balíček pokrájených syrečků (nebo nahrubo nastrouhaných) | Tvarůžky | 100 g |
4 4 rajská jablíčka | Rajče červené čerstvé | 240 g |
2 plátky 2 plátky pokrájeného patizonu (nebo nahrubo nastrouhaného patizonu) | Patizon čerstvý | |
3 lžíce 3 lžíce Solamylu (strouhanky) | Bramborový škrob | 45 g |
olej | Olej řepkový | |
kmín | Kmín | |
1 PL 1 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
2 2 nasekané chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |