Nutriční hodnoty (Gazpacho podle Lucasinky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 316 kJ / 315 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,54 g |
Tuky | 12,16 g |
– nasycené | 1,05 g |
– nenasycené | 10,90 g |
–– mononenasycené | 7,28 g |
–– polynenasycené | 3,62 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 9,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 42,20 g |
– cukry | 26,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 ml 500 ml passaty | ||
300 ml 300 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 300 ml |
4 4 zralá rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 krajíc 1 krajíc chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
2-4 stroužky 2-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 lžíce 2 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 40 ml |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá |