Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jogurtový koláč s ovocem II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 344 kJ /
3 428 kcal
Bílkoviny75,56 g
– z toho živočišné bílkoviny35,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,00 g
Tuky42,83 g
– nasycené21,85 g
– nenasycené16,23 g
–– mononenasycené12,33 g
–– polynenasycené3,90 g
––– omega 30,12 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 386 mg
Sodík 461 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy679,21 g
– cukry384,91 g
––– laktóza23,57 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
300 g 300 g cukru krupice Cukr bílý 300 g
500 g 500 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 500 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
ovoce na posypání Jahody čerstvé
máslo Máslo kravské
mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.