Nutriční hodnoty (Jogurtový koláč s ovocem II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 344 kJ / 3 428 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
Tuky | 42,83 g |
– nasycené | 21,85 g |
– nenasycené | 16,23 g |
–– mononenasycené | 12,33 g |
–– polynenasycené | 3,90 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 386 mg |
Sodík | 461 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 679,21 g |
– cukry | 384,91 g |
––– laktóza | 23,57 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
300 g 300 g cukru krupice | Cukr bílý | 300 g |
500 g 500 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 500 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
ovoce na posypání | Jahody čerstvé | |
máslo | Máslo kravské | |
mouka | Mouka pšeničná hladká |