Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablková bábovka - výborná a jednoduchá)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 815 kJ /
4 258 kcal
Bílkoviny85,28 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,24 g
Tuky159,78 g
– nasycené16,63 g
– nenasycené128,81 g
–– mononenasycené88,44 g
–– polynenasycené40,37 g
––– omega 310,93 g
Vláknina26,35 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 448 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy606,50 g
– cukry247,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 hrnku 1,5 hrnku nahrubo nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 375 g
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru Cukr bílý 187.5 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
trochu trochu mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.