Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ptáčci z vepřového masa)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 885 kJ /
2 602 kcal
Bílkoviny283,74 g
– z toho živočišné bílkoviny276,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,10 g
Tuky131,43 g
– nasycené59,92 g
– nenasycené54,98 g
–– mononenasycené37,05 g
–– polynenasycené17,93 g
––– omega 30,43 g
Vláknina5,75 g
Cholesterol 1,39 g
Sodík 2,90 g
Sůl6,68 g
Sacharidy68,05 g
– cukry22,40 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové kýty Vepřová kýta 1000 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 3 párku Párek vepřový 240 g
6 6 sterilovaných okurek Okurka polní zavařená
250 ml 250 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 250 ml
3 lžíce 3 lžíce hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 45 g
2 lžíce 2 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.