Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Treska s fazolkami a zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 701 kJ /
406 kcal
Bílkoviny75,24 g
– z toho živočišné bílkoviny72,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,24 g
Tuky2,52 g
– nasycené0,57 g
– nenasycené1,44 g
–– mononenasycené0,47 g
–– polynenasycené0,97 g
––– omega 30,41 g
Vláknina9,59 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 316 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy18,00 g
– cukry11,34 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g tresky (bez kůže) Treska filet 400 g
1 1 cuketa (20 cm) Cuketa čerstvá 100 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 1 větší vyzrálé rajče Rajče červené čerstvé 60 g
20 ks 20 ks celých fazolových lusků Fazolky čerstvé
1 ks 1 ks červené sladké papriky (špičatá) Paprika červená sušená
hrubozrnná sůl Sůl mořská
1 1 polévková lžíce balzamikového octa Ocet balsamikový bílý
1 1 čajová lžička balzamikového krému Ocet balsamikový červený
1 1 čajová lžička koření Chop suey Koření pěti vůní
1 1 čajová lžička koření Severské skampi Koření Argentina
2 2 čajové lžičky višňového džemu Džem višňový
1 1 polévkové lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari
chilli dle chuti (já jsem dala 1 kávovou lžičku) Chilli paprička sušená
1 1 kávová lžička Solamylu Bramborový škrob
citrón Citrón čerstvý
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.