Nutriční hodnoty (Treska s fazolkami a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 701 kJ / 406 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,24 g |
Tuky | 2,52 g |
– nasycené | 0,57 g |
– nenasycené | 1,44 g |
–– mononenasycené | 0,47 g |
–– polynenasycené | 0,97 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 9,59 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 316 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 18,00 g |
– cukry | 11,34 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g tresky (bez kůže) | Treska filet | 400 g |
1 1 cuketa (20 cm) | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 1 větší vyzrálé rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
20 ks 20 ks celých fazolových lusků | Fazolky čerstvé | |
1 ks 1 ks červené sladké papriky (špičatá) | Paprika červená sušená | |
hrubozrnná sůl | Sůl mořská | |
1 1 polévková lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | |
1 1 čajová lžička balzamikového krému | Ocet balsamikový červený | |
1 1 čajová lžička koření Chop suey | Koření pěti vůní | |
1 1 čajová lžička koření Severské skampi | Koření Argentina | |
2 2 čajové lžičky višňového džemu | Džem višňový | |
1 1 polévkové lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
chilli dle chuti (já jsem dala 1 kávovou lžičku) | Chilli paprička sušená | |
1 1 kávová lžička Solamylu | Bramborový škrob | |
citrón | Citrón čerstvý | |
olivový olej | Olej olivový |