Nutriční hodnoty (Batátové pyré s ovocným rozvarem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 426 kJ / 580 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,97 g |
Tuky | 3,12 g |
– nasycené | 0,61 g |
– nenasycené | 2,11 g |
–– mononenasycené | 0,74 g |
–– polynenasycené | 1,38 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 195 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 117,00 g |
– cukry | 34,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
420 g 420 g batáty | Batáty neloupané | 420 g |
400 g 400 g vyzrálého ovoce | Jahody čerstvé | 400 g |
šťáva z poloviny limetky | Limetka čerstvá | |
kůra z poloviny limetky | Limetka čerstvá | |
1 PL 1 PL skořice | Skořice ceylonská | 15 g |
cukr | Cukr bílý |