Nutriční hodnoty (Bylinkové kuře na sušených rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 087 kJ / 738 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,27 g |
| Tuky | 41,80 g |
| – nasycené | 21,98 g |
| – nenasycené | 9,41 g |
| –– mononenasycené | 8,46 g |
| –– polynenasycené | 0,96 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 17,70 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 1,05 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 37,45 g |
| – cukry | 15,69 g |
| ––– laktóza | 2,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí čtvrtky (rozdělené v kloubu) | Kuře stehno s kůží | |
| 2 2 střední cibule (nakrájené na čtvrtky či třetinky) | Cibule čerstvá | 140 g |
| 6 - 7 stroužků 6 - 7 stroužků česneku (oloupané, ale v celku) | Česnek čerstvý | 45.5 g |
| 8 - 10 8 - 10 sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 1 dcl 1 dcl vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 1/3 hrnku 1/3 hrnku strouhaného Parmezánu | Parmezán | 83.3333358168602 g |
| 2 2 menší snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 3 lžíce 3 lžíce nakrájené pažitky | Pažitka čerstvá | 45 g |
| 3 lžíce 3 lžíce nakrájené petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 45 g |
| 1 1 1/2 lžíce nakrájeného libečku | Libeček čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| mleté chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
| případně koření Pečené kuře | Grilovací koření |