Nutriční hodnoty (Lečo z cukety, řapíkatého celeru a ostatní zeleniny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 775 kJ / 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,30 g |
Tuky | 14,69 g |
– nasycené | 3,59 g |
– nenasycené | 7,07 g |
–– mononenasycené | 4,96 g |
–– polynenasycené | 2,11 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 38,80 g |
Cholesterol | 389 mg |
Sodík | 225 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 91,05 g |
– cukry | 69,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 150 g řapíků z řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
250 g 250 g cibule | Cibule čerstvá | 250 g |
500 g 500 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
550 g 550 g cukety | Cuketa čerstvá | 550 g |
300 g 300 g masitějších paprik | Paprika červená čerstvá | 300 g |
olej na smažení | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1-2 1-2 vejce na osobu | Vejce slepičí | 105 g |
lístky lístky celeru na ozdobu | Celer bulva čerstvá | |
pro masožravce uzenina osmažená na troše oleje | Párek vepřový |