Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lečo z cukety, řapíkatého celeru a ostatní zeleniny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 775 kJ /
663 kcal
Bílkoviny29,32 g
– z toho živočišné bílkoviny13,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,30 g
Tuky14,69 g
– nasycené3,59 g
– nenasycené7,07 g
–– mononenasycené4,96 g
–– polynenasycené2,11 g
––– omega 30,10 g
Vláknina38,80 g
Cholesterol 389 mg
Sodík 225 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy91,05 g
– cukry69,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 150 g řapíků z řapíkatého celeru Celer řapíkatý
250 g 250 g cibule Cibule čerstvá 250 g
500 g 500 g rajčat Rajče červené čerstvé 500 g
550 g 550 g cukety Cuketa čerstvá 550 g
300 g 300 g masitějších paprik Paprika červená čerstvá 300 g
olej na smažení Olej řepkový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1-2 1-2 vejce na osobu Vejce slepičí 105 g
lístky lístky celeru na ozdobu Celer bulva čerstvá
pro masožravce uzenina osmažená na troše oleje Párek vepřový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.