Nutriční hodnoty (Jehněčí s lilkem pro mlsné jazýčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 748 kJ / 1 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 125,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,40 g |
Tuky | 41,31 g |
– nasycené | 18,23 g |
– nenasycené | 17,45 g |
–– mononenasycené | 12,96 g |
–– polynenasycené | 4,49 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 69,70 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 1,42 g |
Sůl | 3,08 g |
Sacharidy | 66,07 g |
– cukry | 38,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g jehněčí kýty - může být i hovězí | Jehněčí kýta | 600 g |
4-6 stroužků 4-6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
300 g 300 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
300 g 300 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 300 g |
500 ml 500 ml hovězího vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
větší špetka špetka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
špetka špetka majoránky | Majoránka sušená | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |