Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený květák v orientálním stylu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 408 kJ /
575 kcal
Bílkoviny5,61 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,61 g
Tuky43,76 g
– nasycené6,08 g
– nenasycené37,10 g
–– mononenasycené31,69 g
–– polynenasycené5,41 g
––– omega 30,08 g
Vláknina16,55 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy35,03 g
– cukry7,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák Květák čerstvý
1 1 velkou cibuli Cibule čerstvá 70 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
sůl Sůl mořská
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého římského kmínu Římský kmín mletý 3.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kurkumy Kurkuma mletá 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté uzené papriky Paprika uzená 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky koření na zeleninu(nemusí být) Pepř černý 2.5 g
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.