Nutriční hodnoty (Špagetová dýně s pórkovým ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 874 kJ / 1 165 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,48 g |
Tuky | 50,08 g |
– nasycené | 21,88 g |
– nenasycené | 28,23 g |
–– mononenasycené | 20,49 g |
–– polynenasycené | 7,74 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 8,05 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 156,30 g |
– cukry | 20,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 špagetové dýně | Dýně špagetová | |
sůl | Sůl mořská | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
200 g 200 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 200 g |
1/2 l 1/2 l zeleninového vývaru ( alebo vody ) | Vývar zeleninový | 500 ml |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
sůl | Sůl mořská |