Nutriční hodnoty (Vepřové lovecké závitky na paprikách a rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 036 kJ / 1 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 181,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 175,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,14 g |
Tuky | 35,15 g |
– nasycené | 8,65 g |
– nenasycené | 21,14 g |
–– mononenasycené | 14,86 g |
–– polynenasycené | 6,28 g |
––– omega 3 | 0,66 g |
Vláknina | 10,74 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 2,64 g |
Sůl | 6,60 g |
Sacharidy | 36,00 g |
– cukry | 16,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 600 g |
150 g 150 g Loveckého salámu (pokrájeného na tenké plátky) | Suchý salám | 150 g |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
4 4 bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
nasekaný libeček | Libeček čerstvý | |
celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
2 PL 2 PL Dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
1 PL 1 PL Worcesteru | Worcestrová omáčka | 15 ml |
1 PL 1 PL kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
Solamyl na zahuštění | Bramborový škrob |