Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Telecí cordon bleu s chřestem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 066 kJ /
255 kcal
Bílkoviny24,84 g
– z toho živočišné bílkoviny24,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,84 g
Tuky15,31 g
– nasycené3,06 g
– nenasycené12,17 g
–– mononenasycené9,49 g
–– polynenasycené2,68 g
––– omega 30,01 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 88 mg
Sodík 1,43 g
Sůl3,40 g
Sacharidy4,22 g
– cukry0,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 telecí kotlety Hovězí kotleta s kostí
10 10 menších výhonků chřestu Chřest zelený čerstvý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
5 5 středních máslových žampionů Žampion čerstvý
6 plátků 6 plátků kvalitní šunky Šunka vepřová vařená 120 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku směsi strouhaných sýrů Sýr kravský tvrdý 30%
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
pepř mletý Pepř černý mletý
voda (na podlití) Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.