Nutriční hodnoty (Telecí cordon bleu s chřestem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 066 kJ / 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 15,31 g |
– nasycené | 3,06 g |
– nenasycené | 12,17 g |
–– mononenasycené | 9,49 g |
–– polynenasycené | 2,68 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 88 mg |
Sodík | 1,43 g |
Sůl | 3,40 g |
Sacharidy | 4,22 g |
– cukry | 0,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 telecí kotlety | Hovězí kotleta s kostí | |
10 10 menších výhonků chřestu | Chřest zelený čerstvý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
5 5 středních máslových žampionů | Žampion čerstvý | |
6 plátků 6 plátků kvalitní šunky | Šunka vepřová vařená | 120 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku směsi strouhaných sýrů | Sýr kravský tvrdý 30% | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
voda (na podlití) | Voda |