Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tykev pod tvarohovou peřinou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie4 418 kJ /
1 056 kcal
Bílkoviny86,15 g
– z toho živočišné bílkoviny73,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,60 g
Tuky37,67 g
– nasycené20,64 g
– nenasycené12,18 g
–– mononenasycené10,40 g
–– polynenasycené1,78 g
––– omega 30,15 g
Vláknina29,40 g
Cholesterol 359 mg
Sodík 435 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy89,97 g
– cukry30,47 g
––– laktóza26,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 tekvica - tykev ( alebo polovica veľkej ) Dýně čerstvá
3 3 paradajky
1 1 cibuľa Cibule čerstvá
3 3 strúčiky cesnaku Česnek čerstvý 210 g
soľ Sůl mořská
tymián Tymián sušený
bazalka Bazalka čerstvá
olej Olej řepkový
500 g 500 g tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
200 ml 200 ml bieleho jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 200 ml
bazalka Bazalka čerstvá
soľ Sůl mořská
1 1 vajce Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.