Nutriční hodnoty (Tykev pod tvarohovou peřinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 4 418 kJ / 1 056 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 73,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,60 g |
Tuky | 37,67 g |
– nasycené | 20,64 g |
– nenasycené | 12,18 g |
–– mononenasycené | 10,40 g |
–– polynenasycené | 1,78 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 29,40 g |
Cholesterol | 359 mg |
Sodík | 435 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 89,97 g |
– cukry | 30,47 g |
––– laktóza | 26,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 tekvica - tykev ( alebo polovica veľkej ) | Dýně čerstvá | |
3 3 paradajky | ||
1 1 cibuľa | Cibule čerstvá | |
3 3 strúčiky cesnaku | Česnek čerstvý | 210 g |
soľ | Sůl mořská | |
tymián | Tymián sušený | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
200 ml 200 ml bieleho jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 200 ml |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
soľ | Sůl mořská | |
1 1 vajce | Vejce slepičí | 70 g |