Nutriční hodnoty (Hovězí žebra s hruškami, koriandrem a chilli v pomalém hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 16 723 kJ / 3 997 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 157,31 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g |
Tuky | 329,40 g |
– nasycené | 151,31 g |
– nenasycené | 142,76 g |
–– mononenasycené | 92,98 g |
–– polynenasycené | 49,78 g |
––– omega 3 | 0,81 g |
Vláknina | 8,35 g |
Cholesterol | 404 mg |
Sodík | 20,59 g |
Sůl | 55,25 g |
Sacharidy | 94,13 g |
– cukry | 7,74 g |
––– laktóza | 0,56 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg hovězích žeber s velkým množstvím masa | Hovězí žebra | 1500 g |
4 hrušky (možno nahradit 4 lžícemi 4 lžícemi hruškové zavařeniny) | Hruška čerstvá | |
1 lžička 1 lžička mletého koriandru | Koriandr list sušený | 5 g |
1 lžička 1 lžička mletého chilli | Chilli paprička sušená | 5 g |
2-3 2-3 mrkve (komu nechutná, ten ji vynechá) | Mrkev čerstvá | 125 g |
70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
cca 600 ml 600 ml bujónu nebo silného hovězího vývaru | Bujón hovězí | 600 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |