Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí žebra s hruškami, koriandrem a chilli v pomalém hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie16 723 kJ /
3 997 kcal
Bílkoviny159,78 g
– z toho živočišné bílkoviny157,31 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,48 g
Tuky329,40 g
– nasycené151,31 g
– nenasycené142,76 g
–– mononenasycené92,98 g
–– polynenasycené49,78 g
––– omega 30,81 g
Vláknina8,35 g
Cholesterol 404 mg
Sodík 20,59 g
Sůl55,25 g
Sacharidy94,13 g
– cukry7,74 g
––– laktóza0,56 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg hovězích žeber s velkým množstvím masa Hovězí žebra 1500 g
4 hrušky (možno nahradit 4 lžícemi 4 lžícemi hruškové zavařeniny) Hruška čerstvá
1 lžička 1 lžička mletého koriandru Koriandr list sušený 5 g
1 lžička 1 lžička mletého chilli Chilli paprička sušená 5 g
2-3 2-3 mrkve (komu nechutná, ten ji vynechá) Mrkev čerstvá 125 g
70 g 70 g másla Máslo kravské 70 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
cca 600 ml 600 ml bujónu nebo silného hovězího vývaru Bujón hovězí 600 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.