Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Balkánský lonac)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 020 kJ /
722 kcal
Bílkoviny94,80 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,80 g
Tuky15,40 g
– nasycené3,56 g
– nenasycené8,38 g
–– mononenasycené6,36 g
–– polynenasycené2,02 g
––– omega 30,04 g
Vláknina20,80 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 248 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy40,60 g
– cukry35,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřového masa Vepřová kýta 400 g
200 g 200 g rajčat Rajče červené čerstvé 200 g
200 g 200 g fazolových lusků Fazolky čerstvé 200 g
200 g 200 g čerstvých paprik Paprika červená čerstvá 200 g
200 g 200 g lilku Lilek čerstvý 200 g
dost česneku Česnek čerstvý
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.