Nutriční hodnoty (Balkánský lonac)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 020 kJ / 722 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,80 g |
Tuky | 15,40 g |
– nasycené | 3,56 g |
– nenasycené | 8,38 g |
–– mononenasycené | 6,36 g |
–– polynenasycené | 2,02 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 20,80 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 248 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 40,60 g |
– cukry | 35,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřového masa | Vepřová kýta | 400 g |
200 g 200 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 200 g |
200 g 200 g fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 200 g |
200 g 200 g čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 200 g |
200 g 200 g lilku | Lilek čerstvý | 200 g |
dost česneku | Česnek čerstvý | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |