Nutriční hodnoty (Rychlá buchta s ovocem a pudinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 742 kJ / 3 763 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,32 g |
Tuky | 47,93 g |
– nasycené | 13,23 g |
– nenasycené | 29,51 g |
–– mononenasycené | 20,66 g |
–– polynenasycené | 8,85 g |
––– omega 3 | 1,92 g |
Vláknina | 15,80 g |
Cholesterol | 312 mg |
Sodík | 583 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 736,18 g |
– cukry | 302,88 g |
––– laktóza | 42,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 balení 1 balení prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
libovolné ovoce | Jahody čerstvé | |
2 2 pudinky vanilkové | Puding v prášku | 80 g |
3/4 l 3/4 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 750 ml |
cukr | Cukr bílý | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |