Nutriční hodnoty (Opékané knedlíky se zeleninou a česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 546 kJ / 608 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,98 g |
Tuky | 45,08 g |
– nasycené | 15,09 g |
– nenasycené | 26,86 g |
–– mononenasycené | 21,00 g |
–– polynenasycené | 5,86 g |
––– omega 3 | 0,96 g |
Vláknina | 10,06 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,61 g |
Sacharidy | 29,54 g |
– cukry | 19,98 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
30 g 30 g slaniny | Špek | 30 g |
8 plátků 8 plátků tvrdších (zbylých) knedlíků | Knedlík pšeničný houskový | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
4 lžíce 4 lžíce sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 60 g |
1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
česnek | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská |