Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Opékané knedlíky se zeleninou a česnekem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 546 kJ /
608 kcal
Bílkoviny16,71 g
– z toho živočišné bílkoviny9,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,98 g
Tuky45,08 g
– nasycené15,09 g
– nenasycené26,86 g
–– mononenasycené21,00 g
–– polynenasycené5,86 g
––– omega 30,96 g
Vláknina10,06 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 1,07 g
Sůl2,61 g
Sacharidy29,54 g
– cukry19,98 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
30 g 30 g slaniny Špek 30 g
8 plátků 8 plátků tvrdších (zbylých) knedlíků Knedlík pšeničný houskový
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
4 lžíce 4 lžíce sterilovaného hrášku Hrášek zelený sterilovaný 60 g
1 1 kapie Paprika červená čerstvá 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
česnek Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.