Nutriční hodnoty (Cuketové steaky s nektarinkou a Hokkaido hranolky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 906 kJ / 456 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,26 g |
Tuky | 10,09 g |
– nasycené | 3,26 g |
– nenasycené | 4,44 g |
–– mononenasycené | 3,26 g |
–– polynenasycené | 1,18 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 27,40 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 214 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 63,55 g |
– cukry | 16,15 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 střední cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 malá cibule (byla opravdu poměrně malá) | Cibule čerstvá | 70 g |
1/4 1/4 zelené papriky (nakrájená na malé kostičky) | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 menší konzerva fazolí v rajčatové omáčce (anebo půlka velké) | Fazole v tomatové omáčce | |
1 1 malá mrkev (nastrouhaná na jemno) | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 opravdu malinký stroužek česneku (nakrájený na tenké plátky) | Česnek čerstvý | 70 g |
2 plátky 2 plátky sýra (nebo i trocha nastrouhaného tvrdého) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
1 1 nektarinka nakrájená na měsíčky | Dužina nektarinky čerstvá | |
strouhaný parmezán (neřeknu přesně kolik, záleží na každého preferencích) | Parmezán | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
1/2 1/2 dýně Hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sušený česnek | Česnek sušený | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
1 1 velký stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
malý kousek kousek másla | Máslo kravské | |
1 dcl 1 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
1 lžička 1 lžička mouky | Mouka pšeničná hladká | 5 g |
voda dle potřeby | Voda | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |