Nutriční hodnoty (Strapačky se zelím II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 920 kJ / 2 849 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,65 g |
Tuky | 131,55 g |
– nasycené | 62,49 g |
– nenasycené | 65,73 g |
–– mononenasycené | 54,48 g |
–– polynenasycené | 11,25 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 29,40 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 3,65 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 346,65 g |
– cukry | 24,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3/4 kg 3/4 kg brambor | Brambor zimní | 750 g |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
150 g 150 g kyselého zelí | Zelí bílé kvašené | 150 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |