Nutriční hodnoty (Rizoto III.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 292 kJ / 70 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 1,22 g |
– nasycené | 0,68 g |
– nenasycené | 0,48 g |
–– mononenasycené | 0,13 g |
–– polynenasycené | 0,36 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 11,00 g |
– cukry | 4,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
rýže uvařená den dopředu | Rýže bílá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
trochu trochu brokolice | Brokolice čerstvá | |
anglická slanina | Anglická slanina | |
Surimi - rybí maso s krabí příchutí | Treska filet | |
olivový olej | Olej olivový | |
1-2 dcl 1-2 dcl kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 150 ml |
strouhaný tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
pár kousků kousků hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | |
sůl | Sůl mořská | |
červená paprika koření | Paprika červená čerstvá | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
špetka špetka zázvoru | Zázvor sušený | |
petrželka kudrnka | Petržel nať čerstvá |