Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tykev zapečená s brynzou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 716 kJ /
2 083 kcal
Bílkoviny102,04 g
– z toho živočišné bílkoviny81,91 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,13 g
Tuky103,55 g
– nasycené55,28 g
– nenasycené37,15 g
–– mononenasycené31,25 g
–– polynenasycené5,90 g
––– omega 31,58 g
Vláknina22,16 g
Cholesterol 959 mg
Sodík 2,64 g
Sůl6,61 g
Sacharidy174,67 g
– cukry20,47 g
––– laktóza9,87 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 dýně (tykev) Dýně čerstvá
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
drcený kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
250 g 250 g brynzy Brynza 250 g
1 lžička 1 lžička mleté papriky sladké Paprika červená sušená 1 g
150 ml 150 ml sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 150 ml
3 3 vajíčka Vejce slepičí 210 g
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.