Nutriční hodnoty (Tykev zapečená s brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 716 kJ / 2 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 81,91 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,13 g |
Tuky | 103,55 g |
– nasycené | 55,28 g |
– nenasycené | 37,15 g |
–– mononenasycené | 31,25 g |
–– polynenasycené | 5,90 g |
––– omega 3 | 1,58 g |
Vláknina | 22,16 g |
Cholesterol | 959 mg |
Sodík | 2,64 g |
Sůl | 6,61 g |
Sacharidy | 174,67 g |
– cukry | 20,47 g |
––– laktóza | 9,87 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 dýně (tykev) | Dýně čerstvá | |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
250 g 250 g brynzy | Brynza | 250 g |
1 lžička 1 lžička mleté papriky sladké | Paprika červená sušená | 1 g |
150 ml 150 ml sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
pažitka | Pažitka čerstvá |