Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koláč s mákem a broskvemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie18 238 kJ /
4 359 kcal
Bílkoviny130,76 g
– z toho živočišné bílkoviny82,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,60 g
Tuky235,08 g
– nasycené110,02 g
– nenasycené108,78 g
–– mononenasycené74,18 g
–– polynenasycené34,60 g
––– omega 31,05 g
Vláknina22,20 g
Cholesterol 1,27 g
Sodík 507 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy418,98 g
– cukry231,48 g
––– laktóza19,28 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
240 g 240 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 240 g
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
160 g 160 g másla Máslo kravské 160 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
citronová kůra z 1/2 citronu Citronová kúra čerstvá
500 g 500 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
100 g 100 g krupicového cukru Cukr bílý 100 g
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
citronová kůra z 1/2 citronu Citronová kúra čerstvá
citronová šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
60 g 60 g mletého máku Mák modrý mletý 60 g
60 g 60 g mandlových lupínků na posypání Mandle loupané 60 g
broskve Dužina broskve čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.