Nutriční hodnoty (Pikantní dýňová polévka se sušenými rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 933 kJ / 701 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,24 g |
Tuky | 50,00 g |
– nasycené | 17,53 g |
– nenasycené | 31,07 g |
–– mononenasycené | 27,07 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 10,64 g |
Cholesterol | 68 mg |
Sodík | 175 mg |
Sůl | 0,39 g |
Sacharidy | 48,18 g |
– cukry | 13,34 g |
––– laktóza | 7,22 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 dýně Hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
2 PL 2 PL oleje ze sušených rajčat | Olej olivový | 30 ml |
5 kusů 5 kusů sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 větší cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
1 ČL 1 ČL koření Čubrica | Čubrica | 10 g |
1/2 1/2 červené chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 190 ml |
kuřecí vývar (nebo zeleninový vývar) | Vývar kuřecí |