Nutriční hodnoty (Kroupová polévka s celerem a mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 848 kJ / 203 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,39 g |
Tuky | 12,21 g |
– nasycené | 7,54 g |
– nenasycené | 4,66 g |
–– mononenasycené | 0,63 g |
–– polynenasycené | 4,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 41 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 18,45 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 ml 200 ml středních krup | Kroupy ječné | |
2 lžíce 2 lžíce domácí jíšky (ze sádla a hladké mouky) | Jíška máslová | 30 ml |
3 stonky 3 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1 1 malá mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
vývar (nebo voda) | Vývar masový | |
sůl | Sůl mořská | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce nakrájené pažitky | Pažitka čerstvá | 22.5 g |