Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kroupová polévka s celerem a mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie848 kJ /
203 kcal
Bílkoviny3,39 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,39 g
Tuky12,21 g
– nasycené7,54 g
– nenasycené4,66 g
–– mononenasycené0,63 g
–– polynenasycené4,03 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,76 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 41 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy18,45 g
– cukry2,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 ml 200 ml středních krup Kroupy ječné
2 lžíce 2 lžíce domácí jíšky (ze sádla a hladké mouky) Jíška máslová 30 ml
3 stonky 3 stonky řapíkatého celeru Celer řapíkatý
1 1 malá mrkev Mrkev čerstvá 50 g
vývar (nebo voda) Vývar masový
sůl Sůl mořská
1-2 lžíce 1-2 lžíce nakrájené pažitky Pažitka čerstvá 22.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.