Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svačinová kuřecí polévka načerveno)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 573 kJ /
376 kcal
Bílkoviny5,58 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,58 g
Tuky23,30 g
– nasycené1,72 g
– nenasycené20,49 g
–– mononenasycené14,18 g
–– polynenasycené6,30 g
––– omega 31,82 g
Vláknina6,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 89 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy32,85 g
– cukry15,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí skelety (i více) Droby kuřecí směs
voda Voda
sůl Sůl mořská
nové koření Nové koření
celý pepř Pepř černý
bobkový list Bobkový list sušený
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
2 lžíce 2 lžíce oleje (nebo sádla) Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce hl. mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky (nebo s trochou papriky pálivé a uzené) Paprika červená sušená 10 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
celer Celer bulva čerstvá
kousek kousek brokolice Brokolice čerstvá
zavářkové těstoviny (široké nudle, nebo fleky) Těstoviny pšeničné
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.