Nutriční hodnoty (Svačinová kuřecí polévka načerveno)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 573 kJ / 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,58 g |
Tuky | 23,30 g |
– nasycené | 1,72 g |
– nenasycené | 20,49 g |
–– mononenasycené | 14,18 g |
–– polynenasycené | 6,30 g |
––– omega 3 | 1,82 g |
Vláknina | 6,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 89 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 32,85 g |
– cukry | 15,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí skelety (i více) | Droby kuřecí směs | |
voda | Voda | |
sůl | Sůl mořská | |
nové koření | Nové koření | |
celý pepř | Pepř černý | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce oleje (nebo sádla) | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce hl. mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky (nebo s trochou papriky pálivé a uzené) | Paprika červená sušená | 10 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
celer | Celer bulva čerstvá | |
kousek kousek brokolice | Brokolice čerstvá | |
zavářkové těstoviny (široké nudle, nebo fleky) | Těstoviny pšeničné | |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |