Nutriční hodnoty (Vločková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 4 542 kJ / 1 086 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,84 g |
Tuky | 60,55 g |
– nasycené | 34,11 g |
– nenasycené | 23,37 g |
–– mononenasycené | 19,25 g |
–– polynenasycené | 4,12 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 15,33 g |
Cholesterol | 370 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,81 g |
Sacharidy | 91,65 g |
– cukry | 35,70 g |
––– laktóza | 24,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
1 kousek 1 kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 kousek 1 kousek květáku | Květák čerstvý | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
80 g 80 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 80 g |
1/2 litru 1/2 litru mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá |