Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vločková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie4 542 kJ /
1 086 kcal
Bílkoviny35,87 g
– z toho živočišné bílkoviny21,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,84 g
Tuky60,55 g
– nasycené34,11 g
– nenasycené23,37 g
–– mononenasycené19,25 g
–– polynenasycené4,12 g
––– omega 30,32 g
Vláknina15,33 g
Cholesterol 370 mg
Sodík 298 mg
Sůl0,81 g
Sacharidy91,65 g
– cukry35,70 g
––– laktóza24,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
1 kousek 1 kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 kousek 1 kousek květáku Květák čerstvý
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
80 g 80 g ovesných vloček Vločky ovesné 80 g
1/2 litru 1/2 litru mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
sůl Sůl mořská
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.