Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cuketa s vepřovou kotletou v hořčicovo cibulové marinádě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 137 kJ /
989 kcal
Bílkoviny79,36 g
– z toho živočišné bílkoviny68,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,96 g
Tuky52,12 g
– nasycené5,59 g
– nenasycené41,24 g
–– mononenasycené30,16 g
–– polynenasycené11,08 g
––– omega 32,79 g
Vláknina14,63 g
Cholesterol 144 mg
Sodík 3,40 g
Sůl8,20 g
Sacharidy45,93 g
– cukry10,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřové kotlety bez kosti (2 plátky) Vepřová kotleta bez kosti 300 g
300 g 300 g mladé cukety i se slupkou (asi 20 cm) Cuketa čerstvá 300 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
6 lžic 6 lžic plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 90 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého chilli Chilli paprička sušená 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté sladké papriky Paprika červená sušená 0.5 g
1 špetka 1 špetka mletého pepře Pepř černý mletý
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
olej na smažení Olej řepkový
oříšek oříšek másla Máslo kravské
2 lžíce 2 lžíce sladké sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.