Nutriční hodnoty (Kuřecí maso v jogurtovo-bylinkové marinádě se zdravou rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 900 kJ / 215 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,40 g |
Tuky | 0,56 g |
– nasycené | 0,28 g |
– nenasycené | 0,28 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,28 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 42,00 g |
– cukry | 2,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
• kuřecí prsní řízky | Kuře prso | |
• 500 500 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
• 2 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
• 1 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
máta | Máta peprná list čerstvá | |
meduňka | Máta peprná list čerstvá | |
majoránka | Majoránka sušená | |
• sůl | Sůl mořská | |
• pepř | Pepř černý |