Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninové lečo ze zahrádky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 589 kJ /
2 770 kcal
Bílkoviny47,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,00 g
Tuky121,40 g
– nasycené9,63 g
– nenasycené104,85 g
–– mononenasycené72,40 g
–– polynenasycené32,45 g
––– omega 39,02 g
Vláknina108,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12,26 g
Sůl30,00 g
Sacharidy335,30 g
– cukry275,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg čerstvých paprik Paprika červená čerstvá 1500 g
1,5 kg 1,5 kg rajčat Rajče červené čerstvé 1500 g
1 kg 1 kg cibule Cibule čerstvá 1000 g
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
10 lžic 10 lžic oleje Olej řepkový 110 ml
3 lžíce 3 lžíce vody Voda 54 ml
2 lžíce 2 lžíce soli Sůl mořská 30 g
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.