Nutriční hodnoty (Zeleninové lečo ze zahrádky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 589 kJ / 2 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,00 g |
Tuky | 121,40 g |
– nasycené | 9,63 g |
– nenasycené | 104,85 g |
–– mononenasycené | 72,40 g |
–– polynenasycené | 32,45 g |
––– omega 3 | 9,02 g |
Vláknina | 108,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,26 g |
Sůl | 30,00 g |
Sacharidy | 335,30 g |
– cukry | 275,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 1500 g |
1,5 kg 1,5 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1500 g |
1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
10 lžic 10 lžic oleje | Olej řepkový | 110 ml |
3 lžíce 3 lžíce vody | Voda | 54 ml |
2 lžíce 2 lžíce soli | Sůl mořská | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |