Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka na smetaně a hořčici)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 003 kJ /
3 347 kcal
Bílkoviny368,26 g
– z toho živočišné bílkoviny351,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,66 g
Tuky178,47 g
– nasycené94,62 g
– nenasycené64,88 g
–– mononenasycené57,28 g
–– polynenasycené7,60 g
––– omega 31,50 g
Vláknina34,48 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 867 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy55,50 g
– cukry28,64 g
––– laktóza12,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg vepřové panenky Vepřová panenka 1500 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
400 g 400 g žampionů Žampion čerstvý 400 g
400 ml 400 ml smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 400 ml
3 3 polévkové lžíce hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
hrst hrst čerstvých bylinek (použila jsem oregáno) Petržel nať čerstvá
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.