Nutriční hodnoty (Vepřová panenka na smetaně a hořčici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 003 kJ / 3 347 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 368,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 351,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,66 g |
Tuky | 178,47 g |
– nasycené | 94,62 g |
– nenasycené | 64,88 g |
–– mononenasycené | 57,28 g |
–– polynenasycené | 7,60 g |
––– omega 3 | 1,50 g |
Vláknina | 34,48 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 867 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 55,50 g |
– cukry | 28,64 g |
––– laktóza | 12,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg vepřové panenky | Vepřová panenka | 1500 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
400 g 400 g žampionů | Žampion čerstvý | 400 g |
400 ml 400 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 400 ml |
3 3 polévkové lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
hrst hrst čerstvých bylinek (použila jsem oregáno) | Petržel nať čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |