Nutriční hodnoty (Květákový kari nákyp se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 008 kJ / 1 436 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,62 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,45 g |
Tuky | 50,59 g |
– nasycené | 18,02 g |
– nenasycené | 22,67 g |
–– mononenasycené | 17,65 g |
–– polynenasycené | 5,02 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 23,85 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 1,85 g |
Sůl | 4,44 g |
Sacharidy | 152,15 g |
– cukry | 42,90 g |
––– laktóza | 11,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák | Květák čerstvý | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
10 dkg 10 dkg tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
10-20 dkg 10-20 dkg šunky, nebo slaniny | ||
2 hrnky 2 hrnky francouzské zeleniny (nebo jakékoliv jiné, zejména kořenové) | Mrkev čerstvá | 500 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 125 g |
1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
2 lžičky 2 lžičky kari | Kari | 10 g |
sůl, pepř podle chuti | Pepř černý | |
trocha trocha másla | Máslo kravské |