Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plzeňské rozpeky, rozpíčky nebo vdolky (na sucho pečené i smažené))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 636 kJ /
2 064 kcal
Bílkoviny79,41 g
– z toho živočišné bílkoviny17,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,23 g
Tuky21,63 g
– nasycené6,48 g
– nenasycené10,76 g
–– mononenasycené4,89 g
–– polynenasycené5,86 g
––– omega 30,55 g
Vláknina17,52 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 6,61 g
Sůl16,46 g
Sacharidy379,21 g
– cukry37,88 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 cm plátek Hery (nebo podobného tuku) Margarín
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3/4 kostky 3/4 kostky čerstvého droždí (31,5g) Droždí pekařské lisované 31.5 g
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.