Nutriční hodnoty (Plzeňské rozpeky, rozpíčky nebo vdolky (na sucho pečené i smažené))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 636 kJ / 2 064 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,23 g |
Tuky | 21,63 g |
– nasycené | 6,48 g |
– nenasycené | 10,76 g |
–– mononenasycené | 4,89 g |
–– polynenasycené | 5,86 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 17,52 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 6,61 g |
Sůl | 16,46 g |
Sacharidy | 379,21 g |
– cukry | 37,88 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 cm plátek Hery (nebo podobného tuku) | Margarín | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3/4 kostky 3/4 kostky čerstvého droždí (31,5g) | Droždí pekařské lisované | 31.5 g |
1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |