Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra na patizonu, rajčátkách, paprikách a cuketě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 987 kJ /
714 kcal
Bílkoviny100,64 g
– z toho živočišné bílkoviny97,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,64 g
Tuky14,27 g
– nasycené2,24 g
– nenasycené6,06 g
–– mononenasycené3,61 g
–– polynenasycené2,45 g
––– omega 30,11 g
Vláknina6,76 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 511 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy42,60 g
– cukry19,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových jater Játra vepřová 500 g
olej Olej řepkový
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
čerstvý mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
uzená sypká paprika (může být i sójová omáčka) Paprika červená sušená
1/2 1/2 cukety nebo 1 malá cuketa Cuketa čerstvá 50 g
2 plátky 2 plátky patizonu Patizon čerstvý
6 6 rajčátek Rajče červené čerstvé 360 g
3 3 zelené papriky Paprika zelená čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.