Nutriční hodnoty (Vepřová játra na patizonu, rajčátkách, paprikách a cuketě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 987 kJ / 714 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,64 g |
Tuky | 14,27 g |
– nasycené | 2,24 g |
– nenasycené | 6,06 g |
–– mononenasycené | 3,61 g |
–– polynenasycené | 2,45 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 6,76 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 511 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 42,60 g |
– cukry | 19,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
olej | Olej řepkový | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
čerstvý mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
uzená sypká paprika (může být i sójová omáčka) | Paprika červená sušená | |
1/2 1/2 cukety nebo 1 malá cuketa | Cuketa čerstvá | 50 g |
2 plátky 2 plátky patizonu | Patizon čerstvý | |
6 6 rajčátek | Rajče červené čerstvé | 360 g |
3 3 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá |