Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí játrová paštika)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 686 kJ /
4 227 kcal
Bílkoviny216,34 g
– z toho živočišné bílkoviny211,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,39 g
Tuky337,55 g
– nasycené152,30 g
– nenasycené171,35 g
–– mononenasycené123,66 g
–– polynenasycené47,69 g
––– omega 31,30 g
Vláknina8,56 g
Cholesterol 2,55 g
Sodík 22,70 g
Sůl58,03 g
Sacharidy77,83 g
– cukry7,17 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g čistého vepřového masa Vepřová kýta 200 g
200 g 200 g slaniny bez blán Špek 200 g
500 g 500 g hovězích jater (nebo jiných) Játra hovězí 500 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g tuku Margarín 100 g
2,5 lžíce 2,5 lžíce Vegety Kořenící směs sypká 37.5 g
4 lžíce 4 lžíce sušené pažitky Pažitka čerstvá 60 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
2 kostky 2 kostky hovězího bujonu Bujón hovězí 18 g
vepřové kosti na vývar Kost vepřová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.