Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Budějická zelnice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 105 kJ /
742 kcal
Bílkoviny28,13 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,13 g
Tuky21,17 g
– nasycené12,21 g
– nenasycené8,61 g
–– mononenasycené1,23 g
–– polynenasycené7,38 g
––– omega 30,00 g
Vláknina44,33 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 246 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy88,80 g
– cukry34,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí Zelí bílé čerstvé 1500 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
1 kousek 1 kousek másla Máslo kravské 25 g
3 lžíce 3 lžíce máslové jíšky Jíška máslová 45 ml
ocet na dochucení Ocet lihový
1 špetka 1 špetka drceného kmínu Kmín mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.