Nutriční hodnoty (Budějická zelnice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 105 kJ / 742 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,13 g |
Tuky | 21,17 g |
– nasycené | 12,21 g |
– nenasycené | 8,61 g |
–– mononenasycené | 1,23 g |
–– polynenasycené | 7,38 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 44,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 246 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 88,80 g |
– cukry | 34,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |
3 lžíce 3 lžíce máslové jíšky | Jíška máslová | 45 ml |
ocet na dochucení | Ocet lihový | |
1 špetka 1 špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská |