Nutriční hodnoty (Křehký máslový koláč s tvarohem, mákem a broskvemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 568 kJ / 3 960 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 82,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,25 g |
Tuky | 212,38 g |
– nasycené | 107,36 g |
– nenasycené | 83,40 g |
–– mononenasycené | 60,70 g |
–– polynenasycené | 22,70 g |
––– omega 3 | 1,06 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 1,27 g |
Sodík | 506 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 382,48 g |
– cukry | 198,38 g |
––– laktóza | 19,28 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
240-260 g 240-260 g (13 lžic) hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
3 lžíce 3 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 75 g |
160 g 160 g másla | Máslo kravské | 160 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
kůru z poloviny citronu | Citrón čerstvý | |
500 g 500 g tvarohu v kostce | Tvaroh polotučný | 500 g |
6 lžic 6 lžic krupicového cukru | Cukr bílý | 72 g |
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
1 lžičku 1 lžičku vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 7 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
kůru a šťávu z poloviny citronu | Citrón čerstvý | |
4 lžíce 4 lžíce mletého máku | Mák modrý mletý | 60 g |
3 3 broskve | Dužina broskve čerstvá | |
mandle | Mandle neloupané |