Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drožďová polévka s kořenovou zeleninou, paprikou a rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 345 kJ /
560 kcal
Bílkoviny32,39 g
– z toho živočišné bílkoviny13,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,23 g
Tuky29,93 g
– nasycené14,06 g
– nenasycené12,18 g
–– mononenasycené9,88 g
–– polynenasycené2,30 g
––– omega 30,10 g
Vláknina25,14 g
Cholesterol 440 mg
Sodík 543 mg
Sůl1,16 g
Sacharidy27,79 g
– cukry17,35 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 jarní cibulka i s natí Cibulka jarní čerstvá
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
2 PL 2 PL másla Máslo kravské 20 g
2 kostky 2 kostky čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 84 g
sůl Sůl mořská
kari koření Kari
pepř Pepř černý
1-2 1-2 vejce Vejce slepičí 105 g
krupička Krupice pšeničná jemná
voda Voda
bylinky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.